15 nov 2017

Zalmbonbon met frisse vulling!

Heb je zin in een culinair voorgerechtje? Deze frisse zalmbonbon is echt heerlijk.

Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 200 gram gerookte zalm
- 100 gram verse zachte geitenkaas
- 1 Granny Smith appel
- 1 el verse limoensap
- 2 el verse olijfolie
- 1 tl verse dille, fijngesneden
- Peper & zout
- Rucola

Hoe maak je het?
Snijd de appel in kleine blokjes. Verkruimel de geitenkaas en meng dit met de appel, het limoensap, olijfolie en de dille. Breng dit mengsel daarna op smaak met peper & zout. Bedek een klein kopje met vershoudfolie of aluminiumfolie, verdeel hierover de gerookte zalm en zorg ervoor dat het over de randen van het kopje uitsteekt. Daarna schep je het mengsel in het met zalm bedekte kopje totdat de zalm de bonbon nog net kan sluiten, zoals een cadeautje. Nu is de bonbon klaar. Bedek je bord met een bedje van rucola en leg hier de bonbon op, zodat het er wat chiquer uitziet.

Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten