2 okt 2017

Tortilla Pizza

Heb je ook zoveel zin in pizza? Maar wil je toch een gezondere variant maken? Dan is de tortilla pizza zeer geschikt. De bodem bestaat namelijk uit een meergranenwrap. Daarnaast hoeft het ook niet zo lang in de oven, dus is het ook nog eens sneller klaar. Je kunt het zelf beleggen met alle ingrediënten die je lekker vindt. Dit keer heb ik gekozen voor de pizza Parmaham

Benodigdheden
De basis:
- Meergranenwraps (ongeveer 2 wraps per persoon)
- Tomatenpassata
- Knoflook
- Peper & zout
- Oregano 

Toppings:
- Ui
- Paprika
- Champignons
- Parmaham
- Rucola
- Strooikaas
- Mozzarella


Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijdt alle groente in kleine stukjes en bak dit even in de pan, zodat het niet meer rauw is. Breng de tomatenpassata op smaak met peper, zout en oregano. Leg de meergranenwraps op een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel op iedere wrap een laagje tomatensaus en smeer dit goed uit.

Nu is het tijd om je eigen wrap te beleggen met jouw favoriete ingrediënten. Let op dat je de parmaham en rucola pas aan het einde erop legt nadat het uit de oven komt.

Bak deze wraps tussen de 8 - 10 minuten, zodat het randje lekker krokant is en de kaas en mozzarella is gesmolten.  

Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten