19 jul 2017

My Favourite Risotto

Risotto is één van mijn lievelingsgerechten. Het is makkelijk om te bereiden, alleen duurt het even om de risotto rijst te koken. Persoonlijk hou ik heel erg van kaas, ik word ook vaak kaasmonster genoemd. Gisteren heb ik de geitenkaas met spinazie variant gemaakt. Dit recept wil ik graag met jullie delen:


Ingrediënten voor 2 personen:
  • 250 gram risotto rijst
  • 150 gram blad spinazie
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 100 gram spekjes
  • 200 gram kip
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 2 knoflook teentjes
  • 1 kippen bouillonblokje
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
Je zou nog pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola toe kunnen voegen en de risotto rijst laten koken in 100 ml droge witte wijn om het nóg lekkerder te maken.


Natuurlijk kan je die fles wijn niet geopend laten staan, want daar wordt het niet lekkerder van. Dus pak een lekker glaasje wijn erbij om het echte Italiaanse sfeertje te creëren.
Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten